Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Varsın eller ve evler ayrı olsun, bu bayram gönüller bir…

Varsın eller ve evler ayrı olsun, bu bayram gönüller bir…

Varsın eller ve evler ayrı olsun, bu bayram gönüller bir…

Varsin eller ve evler ayri olsun, bu bayram gönüller bir…

 

Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar, Ramazan Bayrami nedeniyle bir mesaj yayinladi. Baskan Zeydan Karalar, mesajinda sunlari söyledi:

 

“Koronavirüs salgini nedeniyle zor günlerde idrak ettigimiz Ramazan Ayi’nda birlik ve beraberligin, dayanismanin, kardesligin önemini çok daha iyi anlayip yasadik. 12 ayin sultani mübarek Ramazan’in ardindan kavustugumuz Ramazan Bayrami, manevi duygularimizin üst seviyeye çiktigi, ulvi hislerin yogunlastigi günler olarak bizlere armagandir.
Ramazan Bayrami; küskünlüklerin sona erdirilmesi, sevginin egemen kilinmasi, nefret ve kavga yerine, kardeslik ve baris söylemlerinin deger kazanmasi adina hepimize önemli firsatlar sunmaktadir.

Bu bayramda her ne kadar bayram ziyaretleri gerçeklestiremeyecek ve büyüklerimizin ellerinden öpmek için yanlarina gidemeyecek olsak da, gönüllerimizin bayram sevinciyle doldugunu, aramizdaki sevginin, muhabbetin arttigini hissediyoruz. Varsin eller ve evler ayri olsun, bu bayram gönüller bir.

Zor günleri atlatip yeniden sokaklari, meydanlari, caddeleri dolduracagiz. Esnafimiz yeniden kepenk açip evine ekmek götürecek. Biz de Adana Büyüksehir Belediyesi olarak  koronavirüs günlerinde yoklugu paylasip, elimizdeki bütün olanaklarla vatandasimizin yaninda olduk, olmaya devam ediyoruz.

Koronavirüs nedeniyle kaybettigimiz her vatandasimiz için yüregimiz kaniyor ve her biri için Allah’tan rahmet, yakinlarina ve sevenlerine bas sagligi, sabir diliyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere armagan ve emanet ettigi ülkemizde nice milli ve dini bayramlari saglik, baris ve dayanisma içinde kutlamayi temenni ediyorum.

Bu duygu ve düsüncelerle basta hemsehrilerimin olmak üzere, milletimizin ve Islam Aleminin Ramazan Bayrami’ni kutluyor, nice bayramlara saglik, afiyet, huzur ve baris içinde girmeyi diliyorum.”

 

 



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı